Café locatie

Café locatie

Teylers Museum biedt in combinatie met de Karmel Catering bedrijven en specifieke groepen de mogelijkheid aan om zakelijke of privé-ontvangsten te houden. Dit kan variëren van vergadering of symposium tijdens de openingsuren van het museum, tot receptie of diner in de avonduren.

Een arrangement van een stijlvol diner in combinatie met een exclusieve avondontvangst in het museum, waarbij een bezoek aan de natuurwetenschappelijke bibliotheek gebracht kan worden of tekeningen bekeken worden, behoort tot de mogelijkheden.

Wist u al dat u kunt trouwen in de prachtige Gehoorzaal met aansluitend een receptie op de Rotonde!

De 19de eeuwse Gehoorzaal op de eerste verdieping van het museum heeft een klassieke collegezaalopstelling en biedt ruimte aan maximaal 150 personen. Het is een sfeervolle zaal, voorzien van computer, beamer, dia- en geluidsapparatuur.

De Voorzaal (de ruimte vóór de gehoorzaal) is een laat 19e-eeuwse zaal. Deze ruimte wordt verhuurd voor vergaderingen van maximaal 20-30 personen of - in combinatie met de Rotonde - voor (staande) recepties en borrels.

De Rotonde is een laat 19e-eeuwse ruimte die bij uitstek geschikt is voor een informeel samenzijn. In combinatie met de Voorzaal of de Gehoorzaal kunnen hier koffie-ontvangsten, borrels en staande lunches georganiseerd worden.

De Grote en Kleine Herenkamers van Pieter Teylers woonhuis zijn 18de-eeuwse stijlkamers die vooral geschikt zijn voor kleine ontvangsten met een exclusief karakter. In de Grote Herenkamer kan door ongeveer 25 personen worden gedineerd. De Kleine Herenkamer is geschikt voor een diner voor 8 personen of een aperitief.

Het Lunchcafé in het nieuwbouwgedeelte van het museum is een moderne, lichte ruimte met zicht op de prachtige binnentuin en biedt zitplaats aan maximaal 50 personen. Het café is buiten de publieksuren ook geschikt voor recepties van grotere groepen en kan bij die gelegenheid circa 100 personen herbergen.

Voor informatie over tarieven, bezichtiging van de ruimtes of een reservering kunt u contact opnemen met de Afdeling Publiekszaken.

Tevens biedt Teylers Museum in samenwerking met de Karmeliet de mogelijkheid om met gezelschappen te komen lunchen eventueel in combinatie met een rondleiding.

Voor informatie hierover kunt u terecht bij een van de medewerkers van het Teylers Museum of kunt u contact opnemen met Karmel Catering.
U kunt een afspraak maken met Merel Lammers om deze locatie te bekijken en de mogelijkheden eens rustig te bespreken.
Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen