Gelegenheden

Uw eigen locatie

Uw eigen locatie

Naast onze prachtige locaties is het natuurlijk zeer wel mogelijk dat u graag catering op uw eigen locatie, bijvoorbeeld aan huis of voor een bedrijfsborrel, verzorgd wilt hebben.

 

 

Particulier

 

Voor catering aan huis zijn er veel mogelijkheden. Wilt u een aangeklede borrel waarbij wij niet alleen de hapjes maar ook de dranken en het benodigd glaswerk verzorgen? Gemak dient de mens en wij denken graag met u mee voor een goede invulling van receptiehapjes tot tapas, al dan niet vergezeld met onze mooie Spaanse wijnen. Uiteraard kunnen wij ook alleen hapjes of complete buffetten bezorgen. U heeft zelf de locatie, regelt de dranken en op het door u gewenste tijdstip zetten wij een heerlijk buffet voor u klaar op uw eettafel.

 

 

Zakelijk

 

Karmeliet Catering heeft een ruime ervaring in zakelijke catering op locaties, van het bezorgen van heerlijke Spaanse tapas voor de vrijdagmiddagborrel tot een compleet verzorgde catering op een bouwlocatie inclusief tent en geluidsapparatuur. Wij kunnen catering verzorgen voor 10 medewerkers of 250 gasten. Neemt u gerust vrijblijvend contact op om uw wensen en ideeën met ons te bespreken.

 Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen