Referenties van klanten:

Het Spaanse tapas y mezze buffet was weer super! Alles was lekker, vers en van goede kwaliteit. Fijn dat jullie ook rekening hebben gehouden met allergieën en dieetwensen.

Het team van Eet.nu

2x Spaans buffet op kantoor, 2017 & 2018

***

Wij zijn al jaren zéér tevreden. Wat betreft de soep, serveren ging prima en de smaak was verrukkelijk, alleen maar complimenten. Ook de rest van het buffet was weer TOP, graag tot volgende keer.

Groeten, Bert - ORO volksdansvereniging

Buffetcatering met vooraf een glaasje soep 13-01-2018

***

Ik wil je nog even bedanken voor de goede service en lekkere lunch en hapjes. Zag er verzorgd en mooi uit. Heel fijn, dank jullie wel.

Met vriendelijke groet,

Tanja Kal

Nieuwjaarscatering voor 120 medewerkers van Lyceum Sancta Maria - 8-1-2018

***

Hapjes waren van een goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet, Dick van Beek
Manager Zorg en Dienstverlening Klein België, Stichting Sint Jacob

Standaard & mediterrane hapjes bezorgd op locatie, 4-1-2018

***

De hapjes en drankjes waren een doorslaand succes!! Vooral de wijn werd goed ontvangen, deze schijnt heeeel lekker te zijn ?. Onwijs bedankt! Ik heb gelijk maar even reclame gemaakt voor Karmeliet Catering, het Duincafé en Pluimage.

Met vriendelijke groet, Yvonne de Goede LWOE De Waterlelie

Complete kerstborrel op locatie, 14-12-2017

 

***

Ik wilde nog even doorgeven dat we erg genoten hebben van jullie hapjes. De volgende dag hadden we nog genoeg zoets over om van te snoepen en dat viel ook goed in de smaak. Wat dat betreft vond ik de zoete gebakjes wel groot. De hartige hapjes waren ook heel lekker. Wij onthouden jullie voor een volgende keer en zeggen het door. Bedankt.

Met vriendelijke groet, Catelijne van Houwelingen
Leger des Heils W&G Noord-Holland

Hapjes catering op locatie, 4-12-2017

***

Helemaal vergeten je eerder te mailen, maar ik wil je graag laten weten dat de hapjes afgelopen zaterdag bij ons en onze gasten zeer in de smaak vielen (letterlijk)! Dank voor de goede verzorging!

Hartelijke groet,

Teja 

Hapjes catering op locatie, 25-11-2017

Intussen is alle stof weer neergedaald en zijn we alweer een poosje terug in de orde van de dag. Ik wil jullie graag bedanken voor het lekkere eten en de goede service. Iedereen was tevreden: de gasten en wij ook. Als het eten en het weer goed zijn, kan een feest bijna niet meer mislukken. En dat de afwas de volgende ochtend werd opgehaald was een extra feestje! Natuurlijk was er wat te veel. Ik had de bestelling naar boven afgerond en op laatst waren er drie afmeldingen. Mochten we ooit nog eens een cateraar nodig hebben dan zal ik zeker weer aan jullie denken.

Ria Hagen
Italiaans buffet aan huis, 21 mei

***

De proeverij met de hapjes, die door jullie verzorgd zijn, was zeker een succes. De hapjes waren heerlijk en zagen er mooi verzorgd uit. Volgens mij is het bijna allemaal op gegaan.

Voor ons was het op deze manier een heerlijke en goed verzorgde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is. Dank voor de goede zorgen en graag tot een volgende keer!

Marina Beun - Haarlems Juridisch Gezelschap
Receptiehapjes & streetfood catering, locatie de Vishal - 16 mei 2017

***

Al bij de kennismaking hadden wij het gevoel dat Merel onze wensen haarfijn aanvoelde. En niets is minder waar gebleken. Het Walking Dinner bij ons thuis was van begin tot eind geweldig verzorgd. De ontvangst van onszelf en de gasten, het afstemmen met de ceremoniemeester tijdens de hele avond, niet aanwezig maar toch o zo aanwezig waar nodig. Merel en haar team voelen de situatie perfect aan. Meedenkend in de voorbereiding, heerlijke gerechten met zorg en plezier bereid en een fantastische sfeer creërend. Onze gasten vroegen naar haar naam en gegevens. Aan eenieder raden we Karmeliet Catering graag aan. Dank Merel en je team voor de uitstekende verzorging van het Walking Dinner op onze trouwdag!

Ingrid & Ike
Walking Dinner aan huis, 15 april 2017

***

De borrel is vlot verlopen. We hebben geen moment het gevoel gehad dat we ergens naar hebben moeten omkijken, wat voor een ontspannen sfeer zorgde. De hapjes waren super en vielen geloof ik bij iedereen goed in de smaak! Marc en Myrthe waren ook hartstikke aardig en gezellig. Dus al met al ben ik hartstikke positief over de service en vooral het meedenken. Als we weer eens iets organiseren weet ik je te vinden!

Met vriendelijke groet,

Saskia Schoonebeek
Community Manager

ICEBERG

I n t e r a c t i v e

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen